Kata-kata Perpisahan Sekolah (Basa Sunda)

Keur meujeuh sekar gumbira, suka bungah wawanohan. Beuki layeut beuki geugeut, pameunteu anu marahmay kiwari kedah paturay. Baeu hidep anak Bapa, anak Ibu. Sakedapan Bapa asmaning  Dewan Guru sadaya MA YPK Cijulang seja nyimpaykeun rasa kanyaah,  seja nyangreudkeun tawis katineung. Saméméh hidep undur tina lahunan, saméméh ingkah tina kanyaah, saméméh lésot tina pangkonan aya saeutik amanat pikeun nganteur ludeung kanu rék ngambah sagara kahirupan, ka anu rék ngadayung labuh pamaksudan. Sanajan haté Bapa kalih Ibu sadaya ngarasa beurat ngalésotkeun tali kasono, ngaguarkeun rasa kanyaah. Sabab wangkit kiwari hidep sadaya geus dianggap bagéan tina hirup Bapa kalih Ibu. Asa kamari urang babarengan, asa kamari urang sukan-sukan ngabudalkeun rasa kahéman, ngagolontorkeun rasa kasono. Tapi kiwari saméméh hidep miang ti Cijulang, ingkah ti Aliyah aya sababaraha amanat anu perelu ku Bapa didugikeun :

PATURAY LAIN DINA HARTI PEGAT DURIAT

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: