Soal Basa Sunda SMA/MA/SMK Kelas XI UKK

Kolot téh tunggul rahayu tangkal darajat, sabab Gusti moal ngahampura lamun teu dihampura ku indungna jeung ku bapana. Sedengkeun lamun urang doraka ti indung ti bapa, lamun di lembur kai randu lamun di leuweung kai dangdeur, dipaké pangheret bingkeng, dipaké pamikul bengkung dipaké suluh teu ruhay mantak baluweng anu niup. Lir hirup cara gamparan awak ditincak beuheung dicekék paling untung manggih kokotor.

Dicutat tina : Pagelaran Wayang Golék Ki Dalang Asep Sunandar Sunarya.

1.   Ungkara di luhur méré amanah …………….

A.  Hormat ka ibu rama                                   D.  Béla ka ibu rama

B.  Nyaah ka ibu rama                                      E.  Cinta ka ibu rama

C.   Bakti ka ibu rama

Selengkapnya Download di sini

One Comment to “Soal Basa Sunda SMA/MA/SMK Kelas XI UKK”

  1. bisa di terbitkan lebih banyak soal lagi gak? HeHe

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: